Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, Θοδωρής Μητράκας, και ο πάντοτε ανατρεπτικός Κωνσταντίνος Μπαμπούλας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Ηλία Ζάχαρη στη Νεάπολη, ένωσαν τις δυνάμεις τους κι έφτιαξαν από κοινού ένα επικό προεκλογικό σποτ.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τελετάρχης Κωνσταντίνος Μπαμπούλας «παίρνει τα μέτρα» από τον Θοδωρή Μητράκα, όχι για να του φτιάξει την κάσα - έχει γραφείο τελετών, αλλά για να δει αν ο Θοδωρής Μητράκας είναι ψηλότερος από την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα.

«Σε αυτές τις Εκλογές παίρνουμε τα μέτρα μας και βάζουμε τον πήχη ψηλά...», αναφέρει ο κ. Μητράκας, με τον κ. Μπαμπούλα να συμπληρώνει: «και τον σταυρό μας στον Μητράκα», κάνοντας τον σταυρό του με ευλάβια.

Για την ιστορία να σημειώσουμε πως ο Θοδωρής Μήτρακας είναι όντως ο ψηλότερος υποψήψιος της "Αλληλεγγύης", καθώς περνάει τέσσερις πόντους, τον βετεράνο καλαθοσφαιριστή και τεχνικό διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκο Σταυρόπουλο, είναι δηλαδή λίγο πάνω από τα 2 μέτρα.

Ωστόσο, ψηλότερος όλων είναι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Παπαδημητρίου. Έχει ύψος 2,24 μ., φοράει παπούτσι νούμερο 57 και θα «κατέβει» υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη, με την παράταξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Δείτε το βίντεο: