Ο ράπερ Υποχθόνιος, που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας στην χθεσινή εκδήλωση του τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ στο Gazarte, δεν ήταν βέβαια ο μοναδικός γνωστός καλλιτέχνης που βρέθηκε εκεί. 
Εκτός από τον πρωθυπουργό, στο Gazarte βρέθηκαν: ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας, Νάσος Ηλιόπουλος, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.  
Ακόμα, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές: Τζένη Αρσένη, ο Αλέξης Γεωργούλης, Μάριος Θεοφιλάτος, η πρώην υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, η Κυριακή Μάλαμα, ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, ο Δημήτρης Πλουμπίδης, ο Αντώνης Ρέλλας, ο Μιχάλης Σπουρδαλάκης, η Ραλλία Χρηστίδου και Γιώργος Χρηστάκης.

Μεταξύ άλλων καλλιτεχνών παρευρέθηκαν ο Μάριος Αθανασίου, ηθοποιός, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, η Καλλιόπη Βέτα, τραγουδίστρια, η Έφη Γιαννοπούλου, μεταφράστρια-κριτικός και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αθήνας, ο Χρήστος Δάντης, Τραγουδιστής, η Μαρία Κανελλοπούλου, πρώην Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός, η Άννα Κουρή ηθοποιός, η Βαλέρια Κουρούπη, ηθοποιός, η Ηρώ Μανέ, ηθοποιός, ο Χρήστος Νικολόπουλος, Συνθέτης, ο Τάκης Παπαματθαίου, ηθοποιός, ο Όμηρος Πουλάκης, Ηθοποιός, ο Θωμάς Παλιούρας, ηθοποιός, ο Οδυσσέας Σταμούλης, ηθοποιός και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, ο Ισίδωρος Σταμούλης, ηθοποιός, η Μαριάννα Τουμασάτου, ηθοποιός, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου, ηθοποιός, η Λένα Φραγκούλη, ηθοποιός και Εκπαιδευτικός, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ηθοποιός, η Άννα Χατζησοφιά, π. Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ, Συγγραφέας - ηθοποιός.