«Όσο ο διωκόμενος για εμπορία ναρκωτικών κ. Μαρινάκης βλέπει ότι πόνταρε σε κουτσό άλογο μήπως και καθαρίσει τις εκκρεμότητές του, τόσο αγχώνεται και βγαίνει από την κουρτίνα για να δώσει συνεντεύξεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου.

 «Χθες σε μία αμιγώς πολιτική συνέντευξη στον Alpha μηρύκασε όσες ανοησίες είχε συλλαβίσει και πριν από έναν μήνα. Ευτυχώς, όμως, μας πληροφόρησε ότι οι ιστορικές εφημερίδες που αγόρασε για να τις κάνει φερέφωνο της Ν.Δ. στηρίζουν την κεντροαριστερά και ότι ο ίδιος είναι Ποτάμι. Εμείς πάντως θα τον ενθαρρύνουμε να δώσει κι άλλες συνεντεύξεις πριν τις εκλογές. Ως αρχηγός κόμματος εξάλλου δικαιούται και διακαναλική. Γιατί όσο βγαίνει τόσο καταλαβαίνει ο κόσμος πως η οικογένεια Μητσοτάκη στηρίζει και στηρίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξή του ο κ. Μαρινάκη είπε ότι δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, όπως πίστευαν πολλοί, αλλά Ποτάμι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε επίσης ότι: «Είναι μεγάλο ψέμμα ότι είμαι το αφεντικό της Νέας Δημοκρατίας. Αυτά τα λέει ο πρωθυπουργός για να πετά την μπάλα στην εξέδρα». Ερωτώμενος σχετικά με την «γραμμή» των εφημερίδων της ιδιοκτησίας του, τόνισε πως «Τα Νέα και το Βήμα  παραμένουν εφημερίδες του Κέντρου και της Αριστεράς. Δέχομαι πολλά παράπονα από τη ΝΔ και για το ρεπορτάζ της ΝΔ. Δεν ασχολούμαι με αυτά. Προχωρώ με τους συγκεκριμένους διευθυντές. Έχουμε πολύ καλούς δημοσιογράφους, ακούς και διαβάζεις όλες τις απόψεις. Η πορεία έχει δείξει ότι καλώς τους έχω εμπιστεύθεί. Το να ασκείς κριτική στην κυβέρνηση το θεωρώ εποικοδομητικό. Το να σου ασκούν κριτική είναι καλό. Λένε για fake news. Δυστυχώς για εκείνους επαληθεύονται».  

«Ο πατέρας και ο θείος του Τσίπρα έπαιρναν εργολαβίες από τη Χούντα. Δεν μπορεί να είναι πολύ περήφανος γι αυτό ο κ. Τσίπρας. Για έναν δήθεν αριστερό όπως ο Τσίπρας δεν πιστεύω ότι οι Έλληνες πολίτες νιώθουν περήφανοι όταν μαθαίνουν πως πλούτισε η οικογένειά του» τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ανεβάζοντας τους τόνους της αντιπαράθεσής του με τον πρωθυπουργό και αναπαράγοντας τα όσα ειπώθηκαν και στην Βουλή.