Για μυστική δημοσκόπηση που βρίσκεται ήδη στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας και κάνει λόγο για «ψαλίδισμα» της διαφοράς μεταξύ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στο ισχνό προβάδισμα του 1,2% κάνει λόγο σε ανάρτηση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη κυβέρνηση Κώστα ΚαραμανλήΕυάγγελος Αντώναρος. Μάλιστα, ο κ. Αντώναρος με άλλη ανάρτησή του εύχεται χρόνια πολλά στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, για την ονομαστική του εορτή. 

«Εγώ σας είχα προετοιμάσει από χθες... Είχα πει ότι οι δημοσκόποι στον δρόμο για την κάλπη θα χάνουν κάθε μέρα κι από μισή μέχρι μια μονάδα στην υποτιθέμενη διαφορά μεταξύ ΝΔ και Σύριζα.

Σήμερα μας εμφανίσθηκε καινούργια μέτρηση με διαφορά κάτω από το πέντε: 4,9%. Για να δούμε: Αύριο θα πέσουν κάτω από το τέσσερα; Γιατί μαθαίνω ότι στα χέρια νεοδημοκρατών βρίσκεται από χθες το μεσημέρι δημοσκόπηση με ισχνό προβάδισμα 1,2%

«Επαναλάμβάνω απλά τις ευχές που του ειχα απευθύνει πριν πέντε χρόνια απο εδώ. Φυσικά ισχύουν ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ στο ακέραιο! Χρόνια πολλά φίλε Πρόεδρε!», έγραψε για τον Κώστα Καραμανλή ο κ. Αντώναρος.

Να σημειώσουμε πως εχθές ο κ. Αντωναρος είχε προβεί και σε άλλη ανάρτηση που έκανε λόγο για το χάσιμο μισής έως μίας μονάδα κάθε μέρα που περνάει, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που βγαίνουν στη  δημοσιότητα. «Ξερετε τι διαπιστωσα; Κάθε μέρα που περναει χάνεται και μισή έως μια μονάδα. Οχι από τη Νέα Δημοκρατία. Από τους δημοσκόπους. Κι είμαστε ακόμη Δευτέρα βράδυ!», είχε γράψει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.