«Η Ελλάδα της κρίσης και των μνημονίων είναι η πιο βαθιά πληγή της σύγχρονης ιστορίας μας. Όμως, κάποιοι την προκάλεσαν. Κάποιοι έπαιξαν με το μέλλον ενός ολόκληρου λαού. Και ο λαός αυτός μίλησε. Πήρε τις τύχες στα χέρια του. Διάλεξε τη ζωή και όχι την επιβίωση», ακούγεται στην αρχή του βίντεο και ακολουθούν αποσπάσματα από ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα μετά το αποτέλεσμα των εκλογών του 2015, για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος το 2017 και από εγκαίνια μεγάλων έργων».

Το βίντεο έχει τίτλο «Ήρθε η ώρα των πολλών #ΈχουμεΤηΔύναμη». 

Σε αυτό έχουν ενταχθεί και οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Πάπας Φραγκίσκος για τον Έλληνα πρωθυπουργό και τους μετανάστες.

«Γνώρισα ένα πολιτικό τον οποίο σέβομαι και θα πω το όνομά του, τον Αλέξη Τσίπρα. Και μιλώντας για τους μετανάστες και τις συμφωνίες να μην τους επιτραπεί η είσοδος, μου εξήγησε τις δυσκολίες, όμως, στο τέλος μου μίλησε από καρδιάς και μου είπε μια φράση: Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πιο σημαντικά από τις συμφωνίες. Η φράση αυτή αξίζει το βραβείο Νόμπελ», δηλώνει ο Πάπας Φραγκίσκος.

Στο βίντεο προβάλλονται και αποσπάσματα από δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη όπου μεταξύ άλλων λέει πως η αξιολόγηση δεν θα κλείσει και σημειώεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε να κάνει πράξη τα δίκια ενός ολόκληρου λαού.