Με δύο νέες αναρτήσεις του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, o κυνερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος επιμένει για κρυφές δημοσκοπήσεις που φερνουν αντιδράσεις στο στρατόπεδο του Κυριάκου Μητσοτάκη και δεν πρόκειται ποτέ να φτάσουν στο φως τη δημοσιότητας, μιας και έγιναν «για εμπιστευτική ενημέρωση των παραληπτών τους».

«Καλημέρα! Ενημερωτικά: Η εφημερίδα Έθνος δημοσιεύει νέα δημοσκόπηση με προβάδισμα της ΝΔ κατά 3,4 ποσοστιαίες μονάδες.Το περίεργο είναι: Η μέτρηση αυτή δεν αναφέρεται σχεδόν πουθενά. Τα περισσότερα γνωστά sites…. προτιμούν μια άλλη χθεσινοβραδινή με διαφορά στο 7,2%. Δικό μου σχόλιο: Φαινόμενα των καιρών», γράφει ο Ευάγγελος Αντώναρος στην ανάρτησή του.

«Επειδή κάτι που έγραψα και είπα το τελευταίο 24ωρο για δημοσκοπήσεις προκάλεσε μεγάλες συζητήσεις και (βίαιες) αντιδράσεις κορυφαίου παράγοντα της ΝΔ προς διάφορα μέσα ενημέρωσης, αυτοσυγκρατούμαι.

«Έτσι δεν θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα δυο νέων μετρήσεων που έφθασαν στα χεριά μου πριν μιάμιση ώρα και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΥ».

«Απλά έγιναν για εμπιστευτική ενημέρωση των παραληπτών τους», γράφει σε άλλη ανάρτηση ο κυβερνητικός εκπροσώπος της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.