Μεγαλύτερη από τις περισσότερες έρευνες της τελευταίας εβδομάδας, εμφανίζεται η διαφορά στην έρευνα της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΙ. 

Στην έρευνα, η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται να προηγείται με 7 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ ενώ την μάχη της τρίτης θέσης δείχνει να κερδίζει από Χρυσή Αυγή και Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, το Κίνημα Αλλαγής. 

Πιο συγκεκριμένα στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου της έρευνας η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο 31% την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 24%. Το Κίνημα Αλλαγής καταγράφει 7% και κερδίζει την μάχη της 3ης θέσης ενώ ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 6,5% και ΚΚΕ με 5,5%. Πιο κοντά στην εκπροσώπησή της στην επόμενη Ευρωβουλή από τα υπόλοιπα κόμματα εμφανίζεται η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου με 2,1%. 

Η έρευνα καταγράφει και την προέλευση των αναποφάσιστων, που τρεις μέρες πριν τις εκλογές πλέον έχουν περιοριστεί στο 7%. Η πλειοψηφία τους το 32% εμφανίζεται να μην έχει ψηφίσει ούτε στις προηγούμενες εκλογές, ενώ το 27% είχε ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Μόλις 5% είχε ψηφίσει τη Νέα Δημοκρατία.