Με ένα χαλαρό τραπέζι στο... στέκι πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, στο Musique στο Παγκράτι, έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, συντρώγοντας με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ.

Βεβαίως, και ο κ. Μητσοτάκης είναι Παγκρατιώτης. Το πολιτικό του γραφείο ήταν για χρόνια στην οδό Ευφρονίου, κοντά στο Κάραβελ, ενώ είναι γνωστό ότι το σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη ήταν στην οδό Ρηγίλλης.

Ο κ. Μητσοτάκης έσφιξε πολλά χέρια μπαίνοντας στο μαγαζί της Αρχελάου, ενώ και αρκετοί πολίτες μπήκαν επί τούτου στο μαγαζί για να τον χαιρετήσουν και να του ευχηθούν καλή επιτυχία. Μάλιστα, κατά τύχη, κάποια στιγμή πέρασε και η πρώην βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, η οποία έκανε... προεκλογική βόλτα στη γειτονιά.

Σημειωτέον, η κουβέντα ήταν πολύ λιγότερη πολιτική και κατά βάση χαλαρή. Ο κ. Μητσοτάκης, κατά τα λοιπά, αύριο ψηφίζει στις 10:30 σε σχολείο στην Κηφισιά, ενώ τα αποτελέσματα θα τα παρακολουθήσει στο γραφείο του, στον τρίτο όροφο της οδού Πειραιώς 62.