Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος προηγείται σε σταυρούς από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, η οποία φαίνεται να εκλέγει 7 ευρωβουλευτές, δύο περισσότερους σε σχέση με το 2014. Με την ενσωμάτωση στο 71,23%, εκλέγονται ακόμα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, η Μαρία Σπυράκη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Γιώργος Κύρτσος.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος φαίνεται να διατηρεί τις 6 έδρες, προηγούνται κατά σειρά οι Δημήτρης Παπαδημούλης, Έλενα Κουντουρά, Κώστας Αρβανίτης, Στέλιος Κούλογλου, Αλέξης Γεωργούλης και Πέτρος Κόκκαλης.

Το ΚΙΝΑΛ λαμβάνει ξανά δύο έδρες, τις οποίες είναι πολύ πιθανό να επανακαταλάβουν οι Νίκος Ανδρουλάκης και Εύα Καϊλή, η οποία ωστόσο «απειλείται» από τον Νίκο Παπανδρέου.

Διατηρεί όπως φαίνεται τη δύναμη των δύο εδρών και το ΚΚΕ, στο ψηφοδέλτιο του οποίου προηγούνται οι Κωνσταντίνος Παπαδάκης και Λευτέρης Νικολάου Αλαβάνος.

Η Χρυσή Αυγή χάνει μία έδρα και από τη μέχρι στιγμής καταμέτρηση τις δύο της έδρες καταλαμβάνουν ο Ιωάννης Λαγός και ο Αθανάσιος Κωνσταντίνου.

Η έδρα της Ελληνικής Λύσης πάει στον επικεφαλής του κόμματος Κυριάκο Βελόπουλο, ενώ αν λάβει έδρα και η ΜέΡΑ 25 -όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα- τότε στην ευρωβουλή θα πάει η Σοφία Σακοράφα.