«Μια κορυφαία εκλογική διαδικασία ολοκληρώνεται. Στον Δήμο Θεσσαλονίκης η παράταξη Θεσσαλονίκη Μαζί, που με τιμή εκπροσωπώ, η μόνη προοδευτική επιλογή, κατακτά μια από τις πρώτες θέσεις καταλήγοντας ισοδύναμα σε επτά έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας σημαντικά τη δύναμή μας», ανέφερε η κυρία Νοτοπούλου και έδωσε συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν στον δεύτερο γύρο.

«Εμείς, μαζί, δώσαμε με όλες μας τις δυνάμεις τη μάχη για μια προοδευτική Θεσσαλονίκη», επεσήμανε.

«Σε δύσκολη συγκυρία για την πόλη και κρίσιμη καμπή για τη χώρα, καταφέραμε υγιείς πολιτικές δυνάμεις να συγκροτήσουμε μια μεγάλη προοδευτική αυτοδιοικητική συμμαχία. Δώσαμε έναν μεγάλο, αξιοπρεπή και καθαρό αγώνα, μακριά από κάθε είδους συμφέροντα, κομίζοντας νέο πολιτικό ήθος», δήλωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου και ευχαρίστησε όσους εμπιστεύτηκαν την παράταξη «αναγνωρίζοντας τα καθαρά λόγια και μοιράστηκε μαζί μας το όραμά μας για μια Θεσσαλονίκη δίκαιη, εξωστρεφή πόλη, με συμμετοχικό σχεδιασμό, μια Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Μητρόπολη».

«Με το όραμα αυτό, με την ελπίδα που γεννήσαμε στην πόλη και με τις αξίες μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε από κάθε θέση και σε κάθε μάχη για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος, των κοινωνικών αγαθών, της δημοκρατίας στην πόλη. Ευχαριστώ προσωπικά και από καρδιάς όσους και όσες μας στήριξαν», είπε η κυρία Νοτοπούλου και κατέληξε: «προχωράμε μαζί».

Σε ενσωμάτωση του 82,9% των ψήφων στον Δήμο Θεσσαλονίκης, πρώτος είναι ο Νίκος Ταχιάος με 22,18%, ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με 14,83%, ο Γιώργος Ορφανός με 14,67% και η Κατερίνα Νοτοπούλου με 13,45%.