«Σήμερα απευθύνομαι σε όλους τους συμπολίτες μου πέρα από κόμματα και πέρα από όποιους διαχωρισμούς σας προσκαλώ να κάνουμε το επόμενο βήμα  και να ενώσουμε δυνάμεις», αναφέρει ο κ. Ζέρβας.

«Σας προσκαλώ να κάνουμε το επόμενο βήμα και να ενώσουμε δυνάμεις. Λιγότερα λόγια και πολλή δουλειά. Άλλωστε είμαστε άνθρωποι των πράξεων - Κάθε δέσμευσή μας θα υλοποιηθεί. Η πόλη δε γυρίζει πίσω», επισημαίνει ο κ. Ζέρβας.

«Πάμε όλοι μαζί μπροστά να κάνουμε την ερχόμενη Κυριακή, μία Ημέρα Νίκης. Και νίκη για την Θεσσαλονίκη είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής. Νίκη για τη Θεσσαλονίκη, μια πόλη 24 αιώνων, είναι να γίνει  μία σύγχρονη ευρωπαϊκή Μητρόπολη. Όπως τα καταφέραμε χτες, έτσι θα τα καταφέρουμε και την επόμενη Κυριακή – έτσι θα τα καταφέρουμε και τα επόμενα 4 χρόνια. Σας ευχαριστώ», τόνισε στη δήλωσή του ο κ. Ζέρβας.

Σε ενσωμάτωση του 82,9% των ψήφων στον Δήμο Θεσσαλονίκης, πρώτος είναι ο Νίκος Ταχιάος με 22,18%, ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με 14,83%, ο Γιώργος Ορφανός με 14,67% και η Κατερίνα Νοτοπούλου με 13,45%.

Νοτοπούλου: Συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν στον δεύτερο γύρο - Δώσαμε μάχη για την πρόοδο

Συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν στον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών και διεκδικούν τη δημαρχία Θεσσαλονίκης, έδωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Μια κορυφαία εκλογική διαδικασία ολοκληρώνεται. Στον Δήμο Θεσσαλονίκης η παράταξη Θεσσαλονίκη Μαζί, που με τιμή εκπροσωπώ, η μόνη προοδευτική επιλογή, κατακτά μια από τις πρώτες θέσεις καταλήγοντας ισοδύναμα σε επτά έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας σημαντικά τη δύναμή μας», ανέφερε η κυρία Νοτοπούλου και έδωσε συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν στον δεύτερο γύρο.

«Εμείς, μαζί, δώσαμε με όλες μας τις δυνάμεις τη μάχη για μια προοδευτική Θεσσαλονίκη», επεσήμανε.

«Σε δύσκολη συγκυρία για την πόλη και κρίσιμη καμπή για τη χώρα, καταφέραμε υγιείς πολιτικές δυνάμεις να συγκροτήσουμε μια μεγάλη προοδευτική αυτοδιοικητική συμμαχία. Δώσαμε έναν μεγάλο, αξιοπρεπή και καθαρό αγώνα, μακριά από κάθε είδους συμφέροντα, κομίζοντας νέο πολιτικό ήθος», δήλωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου και ευχαρίστησε όσους εμπιστεύτηκαν την παράταξη «αναγνωρίζοντας τα καθαρά λόγια και μοιράστηκε μαζί μας το όραμά μας για μια Θεσσαλονίκη δίκαιη, εξωστρεφή πόλη, με συμμετοχικό σχεδιασμό, μια Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Μητρόπολη».

«Με το όραμα αυτό, με την ελπίδα που γεννήσαμε στην πόλη και με τις αξίες μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε από κάθε θέση και σε κάθε μάχη για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος, των κοινωνικών αγαθών, της δημοκρατίας στην πόλη. Ευχαριστώ προσωπικά και από καρδιάς όσους και όσες μας στήριξαν», είπε η κυρία Νοτοπούλου και κατέληξε: «προχωράμε μαζί».