«Για κάποιους το 13 δεν είναι ένας καλός αριθμός. Για όλους εμάς όμως στους ΠΟΛΙΤΕΣ, είναι ένας σπουδαίος αριθμός. Γιατί σε 13 μόλις μέρες εκλογικής προσπάθειας για τις Ευρωεκλογές ήρθαμε 13οι σε όλη την Ελλάδα. Τα καταφέραμε!», αναφέρει στο... πανηγυρικό δελτίο Ταύπου που εξέδωσε ο Ηλίας Ψηνάκης.

Ο κ. Ψηνάκης αναφέρει πως ο πολύμηνος πόλεμος λάσπης, ο αποκλεισμός που δέχτηκε από τα ΜΜΕ αλλά και η «συστηματική προσπάθεια εξόντωσής μου» δεν έπιασαν τόπο αφού «πήρατε την κατάσταση στα χέρια σας».

Από εδώ και πέρα ο Ηλίας Ψηνάκης λέει πως έπεται και συνέχεια «με εσάς δίπλα μου που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα, έχουμε πολλά να κάνουμε και πολλά να ταρακουνήσουμε».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Φίλοι μου,

Για κάποιους το 13 δεν είναι ένας καλός αριθμός. Για όλους εμάς όμως στους ΠΟΛΙΤΕΣ, είναι ένας σπουδαίος αριθμός. Γιατί σε 13 μόλις μέρες εκλογικής προσπάθειας για τις Ευρωεκλογές ήρθαμε 13οι σε όλη την Ελλάδα. Τα καταφέραμε! Ή καλύτερα εσείς τα καταφέρατε! Μετά από ένα πολύμηνο πόλεμο λάσπης και αποκλεισμού από τα ΜΜΕ, μία συστηματική προσπάθεια εξόντωσής μου, εσείς πήρατε την κατάσταση στα χέρια σας. Δεν ακούσατε κανέναν και σταθήκατε δίπλα μου, αληθινοί ήρωες. Μέσα σε ένα άρρωστο πολιτικό κατεστημένο, απέναντι στο σαμποτάζ ψηφοδελτίων μας σε πολλά εκλογικά κέντρα, αυτό είναι μια επανάσταση. Το 1% που πήραν οι ΠΟΛΙΤΕΣ, είναι μια μεγάλη νίκη που σας ανήκει. Και τώρα; Τι κάνουμε από εδώ και πέρα; Η απάντηση είναι απλή. Έρχεται μέσα από τα χιλιάδες δικά σας μηνύματα. Αυτό που πετύχαμε έχει συνέχεια. Με εσάς δίπλα μου, με νέους ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά, που δε μασάνε τα λόγια τους, που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα, έχουμε πολλά να κάνουμε και πολλά να ταρακουνήσουμε. Οι ΠΟΛΙΤΕΣ είστε εσείς και κάποιοι, θέλουν δε θέλουν, ακούνε πλέον τη φωνή μας!

Σας ευχαριστώ

Με ενσωμάτωση του 86,31% των ψήφων οι «Πολίτες» του Ηλία Ψινάκη συγκεντρώνουν ποσοστό 0,91% (44.420 ψήφοι) αφήνοντας πίσω τους Οικολόγους Πράσινους με 42.568 ψήφους και τους Ανεξάρτητους Έλληνες με 38.706 ψήφους.