Συνάντηση λίγες μέρες πριν τον β’ γύρο των Δημοτικών Εκλογών, είχαν ο υποψήφιος του συνδυασμού «Αθήνα είσαι εσύ», Παύλος Γερουλάνος και ο Κώστας Μπακογιάννης, επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» που εξασφάλισε πάνω από το 40% των ψήων στον πρώτο γύρο και μπαίνει στον δεύτερο ως φαβορί. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, έπειτα από αίτημα του Κώστα Μπακογιάννη, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η μεταξύ τους συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέμα που αφορούν την Αθήνα και τις προοπτικές της. 

Ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος στηρίχθηκε από το Κίνημα Αλλαγής, έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να πάρει θέση υπέρ ενός εκ των δυο διεκδικητών του Δήμου. Με δήλωσή του, τόνιζε: «Η λογική της λειτουργίας της παράταξής μας, ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, που γεννήθηκε και δυνάμωσε με τη στήριξη τους στις γειτονιές της Αθήνας, ο τρόπος που κάναμε τον προεκλογικό μας αγώνα αλλά και η πολιτική αντίληψη όσων συμμετέχουμε σε αυτήν την προσπάθεια δεν μας επιτρέπουν να αποπειραθούμε να κατευθύνουμε τους συμπολίτες που μας προτίμησαν στον πρώτο γύρο».