«Είμαστε μαζί σας, δίπλα σας, θα δώσουμε τη μάχη με το ψηφοδέλτιο σπίτι το σπίτι, άνθρωπο τον άνθρωπο, για μια μεγάλη νίκη του λαού του Χαϊδαρίου. Καλή δύναμη, καλή επιτυχία, η νίκη είναι σίγουρη. Να μην εφησυχάζουμε, κάθε ώρα μετράει, κάθε στιγμή μετράει» κατέληξε στον χαιρετισμό του ο Δ. Κουτσούμπας.

«Πάμε δυνατά, πάμε αποφασισμένοι να πετύχουμε μια πολύ μεγάλη νίκη την Κυριακή. Για να συνεχίσει το Χαϊδάρι στον δρόμο που άνοιξε τα προηγούμενα χρόνια», τόνισε στο δικό του χαιρετισμό ο δήμαρχος Χαϊδαρίου και εκ νέου υποψήφιος με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Μιχάλης Σελέκος.

«Δε θα επιτρέψει ο λαός της πόλης μας να ξαναγυρίσουμε πίσω. Δε θα επιτρέψει να επιστρέψουμε σε εποχές που έχουν καταδικαστεί» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας «όλοι γνωρίζουν καλά τι σημαίνει μια δημοτική αρχή του συνδυασμού του Β. Ντηνιακού, μια δημοτική αρχή που ανοίγει τον δρόμο στο ξεπούλημα του δήμου στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα».

Ο Μ.Σελέκος είπε πως τα μηνύματα είναι ελπιδοφόρα, υπογράμμισε πως η «Λαϊκή Συσπείρωση» απευθύνεται σε όλους τους «συμπολίτες μας ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν ή τις επιμέρους διαφορές τους» και ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης», όλους όσοι βοήθησαν «να στηθεί μέσα σε λίγες ώρες το αποψινό γλέντι» και κατέληξε στον χαιρετισμό του με κάλεσμα στην αυριανή συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Παλατάκι στις 20.30.