Από τη Δευτέρα το πρωί κάλεσε «να υπακούουν στις εντολές του» τους προϊσταμένους των διευθύνσεων των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου ο υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, αγνοώντας ακόμη και τον απερχόμενο δήμαρχο, η θητεία του οποίου λήγει στις 31 Αυγούστου» αναφέρει ο ανθυποψήφιός του, Γιώργος Καραμέρος, με τον συνδυασμό Ενωμένο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καραμέρος, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει: «Πληροφορηθήκαμε από εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου ότι ο κ. Αμπατζόγλου, με τις πλάτες της απερχόμενης διοίκησης, της οποίας τα μέλη αποτελούν και τον πυρήνα των εκλεγμένων του συνδυασμού του, προέβη σε μία κίνηση ενδεικτική της αλαζονείας και της έπαρσής του».

Όπως σημειώνει ο κ. Καραμέρος, ο κ. Αμπατζόγλου προχώρησε σε αυτήν την κίνηση μετά τις απειλές και τις κουκούλες των υποστηρικτών του, (την περασμένη Τετάρτη). «Φαίνεται πως λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο που είναι το αποτέλεσμα της κάλπης την Κυριακή 2 Ιουνίου» επισημαίνει, καλώντας «τους συνδημότες να δώσουν απάντηση στην αλαζονεία, την υπεροψία και τις απειλές».

Διαβάστε επίσης:
Με Κωνσταντίνο Μπογδάνο και Τάκη Φύσσα το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές (pics)
Οι παραπλανητικές κινήσεις του δολοφόνου του Γραικού: Βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή και ευχόταν να βρεθεί (vid)
«MasterChef»: Το εντυπωσιακό ποσό που παίρνουν Κουτσόπουλος, Κοντιζάς και Ιωαννίδης