Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τη στάση που πρόκειται να κρατήσει στις προσεχείς εθνικές εκλογές προέβη ο πρώτος σε σταυρούς ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), Νίκος Ανδρουλάκης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν στις Ευρωεκλογές και να τους διαβεβαιώσω ότι δεν πρόκειται να προδώσω την επιλογή τους», τονίζει ο κ. Ανδρουλάκης.

«Μπροστά μας όμως έχουμε κρίσιμες εκλογές για το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης και δεσμεύομαι να αγωνιστώ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από την πρώτη γραμμή της μάχης», σημειώνει ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

«Στην συνάντησή μου με την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά, θα συγκεκριμενοποιήσουμε με ποιον τρόπο θα γίνει αυτό πράξη», καταλήγει ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναφορικά με την στάση του ενόψει εθνικών εκλογών.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο κάλεσμα πανσρατιάς της Φώφης Γεννηματά, προκειμένου το ΚΙΝΑΛ να σημειώσει διψήφιο ποσοστό στις εκλογές, φαίνεται πως ανταποκρίθηκε και ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης που διατύπωσε την πρόθεση να κατέβει υποψήφιος σε μη εκλόγιμη θέση (πχ. στη λίστα των βουλευτών Επικρατείας) για να βοηθήσει την μάχη που θα δώσει η παράταξη, με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ πάντως να μην φαίνεται να επιθυμεί μια τέτοια εξέλιξη. Τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν μεχρι ο τέλος της επόμενης εβδομάδας, αφού την Τρίτη θα συνεδριάσουν σε κοινή σύνθεση η Κοινοβουλευτική Ομάδα με το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος, ενώ την επόμενη Κυριακή θα συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που αναμένεται να επικυρώσει τις υποψηφιότητες.