Ο κ. Ταχιάος πήρε τηλέφωνο ως ακροάτης χθες το βράδυ στο Metropolis 95,5 και θέλησε να εξηγήσει κάποια πράγματα για τις σχέσεις του με Ιβάν Σαββίδη και Μαρινάκη.

Το βασικό ερώτημα στο οποίο κλήθηκε να απαντήσει είναι αν ισχύουν όσα τους καταλογίζουν στα περί σχέσεων με τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Δεν είμαι φίλος με τον Μαρινάκη. Είμαι φίλος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εγώ δεν έχω συναντήσει ποτέ τον Μαρινάκη. Ο Μαρινάκης είχε δει τον Μητσοτάκη στην κηδεία του μπαμπά του και τον φίλησε. Δεν είναι περίεργο. Κι εγώ αν δω τον Σαββίδη έξω, δε θα τον φιλήσω; Πήγα και χειροκρότησα τον Σαββίδη στην ομιλία του στα ποντιακά, χωρίς να έχω καταλάβει κάτι! Είναι καλό ότι επενδύει στην πόλη. Για τον Μαρινάκη το διαψεύδω. Δεν έχω την παραμικρή σχέση. Μια φορά μίλησα στο τηλέφωνο με την Ντόρα, ενώ με τον Κούβελο δεν έχω μιλήσει, παρ΄ότι ήρθε στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχουν τέτοια ζητήματα για μένα, δεν τον ξέρω τον Μαρινάκη. Εγώ πήγα στο ΑΣ και τους είπα είμαι μαζί σας στο «ο Θρύλος και ο Πειραιάς». Απλά δε γουστάρω να γίνει η Θεσσαλονίκη το μαγαζί ενός επιχειρηματία».

Αίσθηση έκαναν και όσα είπε για το τι θα κάνει αν καταλάβει ότι ο Μητσοτάκης πάει να κοροϊδέψει τους Θεσσαλονικείς π.χ. όπως έγινε με τα εγκαίνα του μετρό.

«Θα του απαγορεύσω την είσοδο στην πόλη! Δε θα αφήσω κανέναν να ξεφτιλίσει την πόλη. Ήρθαν και εγκαινιάσαν σκάλες. Αλλά δεν είναι τέτοιος ο Μητσοτάκης».

Πηγή: metrosport.gr