Στην ερώτηση αν προσφέρθηκε στον κ. Βενιζέλο κάποια θέση στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ, η Φώφη Γεννηματά απάντησε καταφατικά. «Σε όποια περιφέρεια ήθελε με σταυρό».

Η Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήρθε η ώρα «να τελειώσουμε με τις απομιμήσεις και τον πολιτικό αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ».

Σήμερα, όπως είπε οι πολίτες, «θα δώσουν ένα τέλος στις καταστροφικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και στις περιφέρειες. Στόχος είναι να ηττηθεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ» 

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε πως «οι πολίτες υποχρέωσαν τον κ. Τσίπρα να προχωρήσει στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών για να δώσουν ένα τέλος στις καταστροφικές πολιτικές».

Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στη Φώφη Γεννηματά 

«Η δήλωση της κας Γεννηματά βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου της χώρας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του και συνεχίζει «ενώ όλοι καταλαβαίνουν ότι η κρίσιμη κάλπη της 7ης Ιουλίου θα κρίνει αν η χώρα θα γυρίσει πίσω στις σκληρές και αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές της Ν.Δ. ή θα συνεχίσει με προοδευτική διακυβέρνηση και πολιτικές κοινωνικής προστασίας, η ίδια επιμένει εμμονικά στο μονομέτωπο αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ».

«Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες να αγνοήσουν τις ανούσιες αντιπαραθέσεις για μικροεξουσίες. Σήμερα να στηρίξουν χωρίς δισταγμό προοδευτικά ψηφοδέλτια στους δήμους και στις περιφέρειες όπου αναμετρώνται προοδευτικοί υποψήφιοι με εκπροσώπους της Ν.Δ. Και από αύριο όλοι και όλες μαζί να δώσουμε τον μεγάλο αγώνα για τη νίκη της προόδου έναντι της συντήρησης στη κρίσιμη μάχη των εθνικών εκλογών που θα κρίνει το μέλλον της χώρας», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.