Στην «αντιπαράθεση» του Παύλου Πολάκη με την Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, παρενέβη ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος με αφορμή την αναφορά του ονόματός του στην ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. 

«Ευχαριστώ πολύ τον απερχόμενο υπουργό κ. Πολάκη, ο οποίος καθυβρίζοντας το εθνικό κεφάλαιο που λέγεται Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, με ενέταξε στην χωρία των πολιτικών, ηθικών και αισθητικών του αντιπάλων. Να σας πω κάτι κύριε Πολάκη; Έχετε δίκιο. Όντως

Την εποχή που εσείς με διπλά βιβλία στα Σφακιά, με αριστερίστικα τερτίπια, πολιτικάντικες μεθοδεύσεις  κάνατε καριέρα και καταλήξατε υπουργός, εγώ διάβαζα την «Πολιτική ιδεολογία της βυζαντινής αυτοκρατορίας», της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ, διάβαζα Ρωμανίδη, διάβαζα Τατάκη, Ομπολένσκι, Βασίλιεφ, Ράνσιμαν και άλλους μελετητές της ρωμιοσύνης μας που είμαι βέβαιος ότι σας είναι σχετικώς έως παντελώς άγνωστοι. 

Ο άλλοτε παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, καταλήγει στο βίντεο του ζητώντας από τον Παύλο Πολάκη να μην ζητά άλλες αναβολές στα δικαστήρια για τις μηνύσεις που έχει καταθέσει εναντίον του ο Κ. Μπογδάνος αλλά και προεξοφλόντας το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου.