Ως έναν «αμετανόητο πρωθυπουργό» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη χθεσινή του συνέντευξη στην ΕΡΤ. 

«Δεν πήρε το μήνυμα από τους πολίτες», τονίζει η ΝΔ. «Προφανώς αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι οι πολίτες μετρούν πλέον αντίστροφα τις μέρες για να γίνει οριστικά πράξη η πολιτική αλλαγή που επιθυμούν», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Αφού μετέτρεψε τη Βουλή σε πλυντήριο των τελευταίων ρουσφετολογικών διευθετήσεων του ΣΥΡΙΖΑ, σύρεται πλέον να υιοθετήσει την πρόταση της ΝΔ για τη μη μείωση του αφορολόγητου την οποία μόνος του ψήφισε», τονίζει η ΝΔ για τον Αλέξη Τσίπρα.

Η πλήρης ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο κ. Τσίπρας για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε ότι είναι αμετανόητος παρά το διπλό μήνυμα που του έστειλαν οι πολίτες στις εκλογές. Αφού μετέτρεψε τη Βουλή σε πλυντήριο των τελευταίων ρουσφετολογικών διευθετήσεων του ΣΥΡΙΖΑ, σύρεται πλέον να υιοθετήσει την πρόταση της ΝΔ για τη μη μείωση του αφορολόγητου την οποία μόνος του ψήφισε. Προφανώς αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι οι πολίτες μετρούν πλέον αντίστροφα τις μέρες για να γίνει οριστικά πράξη η πολιτική αλλαγή που επιθυμούν».