«Στον πανικό της ήττας του ο κ. Τσίπρας διορίζει τους πάντες. Φαίνεται πως, όταν μιλούσε για τους πολλούς, εννοούσε τα ρουσφέτια του», τόνισε ο Παύλος Χρηστίδης, μετά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στη Χαριλάου Τρικούπη.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις σημείωσε πως με το «όργιο ρουσφετιών ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την αλαζονεία και βουλιμία για τη διατήρηση της εξουσίας».
Σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη, όλα θα εξεταστούν κι ό,τι είναι παράνομο ή παράτυπο δεν θα ισχύσει. «Όμως το κρίσιμο είναι το πολιτικό και ηθικό ζήτημα που χαρακτηρίζει την ενέργεια του ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε ο Παύλος Χρηστίδης.

Σύμφωνα με τον Παύλο Χρηστίδη, το ΚΙΝΑΛ θα ψηφίσει την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου από τη 1.1.2020 που έχει ήδη ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο στη Χαριλάου Τρικούπη καθιστούν σαφές ότι δεν θα συνηγορήσουν στην κατάργηση αντιμέτρων που έχουν ψηφιστεί για τη μείωση των φορολογικών συντελεστών, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και την απαλλαγή από την εισφορά αλληλεγγύης.