Βεβαίως, αρκετοί λένε ότι η…ψυχή τους τους λέει να επιστρέψουν στη ΝΔ, από την οποία, ως επί το πλείστον, προέρχονται. Σε αυτό συνδράμει, άλλωστε, και το μεγάλο ποσοστό που απέσπασε στις ευρωεκλογές το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και η προοπτική αυτοδυναμίας που διαμορφώνεται.

Έτσι, τόσο ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος απέτυχε να περάσει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του Δήμου Πατρέων όσο και ο μέχρι τώρα βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, ο οποίος στο παρελθόν είχε πολιτευτεί και με τον ΛΑΟΣ, αλλά προέρχεται από τη ΝΔ, θα ήθελαν πολύ να πολιτευτούν, στην Πάτρα και στον Ανατολικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, αντιστοίχως, με τη ΝΔ. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν διαφαίνεται, με αποτέλεσμα και τα δύο στελέχη να εμφανίζονται να πηγαίνουν προς…Ιπποκράτους, όπου και τα γραφεία της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου.

Τέλος, ο Δημήτρης Καμμένος, όπως έγραφε προ ημερών το Reader.gr, δεν υπήρχε περίπτωση να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, οπότε η μόνη εναλλακτική του είναι να μετακινηθεί και αυτός στην «Ελληνική Λύση» ως συνεργαζόμενος, αλλά όχι με τον επιτελικό ρόλο που φέρεται να είχε ζητήσει προ καιρού από τον κ. Βελόπουλο.