Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25 «Το Ποντίκι» ρωτήθηκε σχετικά με τα περί εισβολής στο Νομισματοκοπείο και είπε: «Ναι, είχε βάση, η ιδέα του Φλαμπουράρη για τον Τσίπρα ήταν. Δεν ήταν του Παναγιώτη (σσ Λαφαζάνη). Ο Παναγιώτης μετά είναι αυτό που είχε πει ο Φον Νόιμαν για τον Οπενχάιμερ. Ο Φον Νόιμαν ήταν πολύ σκληροπυρηνικός σε σχέση με τα πυρηνικά όπλα. Ο Οπενχάιμερ, που είχε ανακαλύψει την ατομική βόμβα, κάποια στιγμή είχε τύψεις. Και λέει ο Φον Νόιμαν για τον Οπενχάιμερ ότι παραδέχεται την αμαρτία για να αγκαλιάσει τη δόξα. Αυτό έκανε κι ο Λαφαζάνης. Δεν ήταν δική του ιδέα, μετά τον κατηγόρησαν, γι’ αυτό και είπε «ναι, εγώ το έκανα». Δεν το έκανε αυτός, τις ανοησίες τις έλεγε ο Φλαμπουράρης, γιατί έχω καταγράψει ακριβώς πώς είχε γίνει η ιστορία.». 

«Μπήκα στην κυβέρνηση επειδή συμφώνησαν – υποτίθεται – όλη η ηγετική ομάδα (Δραγασάκης, Τσίπρας, Τσακαλώτος, Σταθάκης, Παππάς) πως αυτό που τους έλεγα έπρεπε να γίνει. Τι πρέπει να κάνουμε για να μην μας κλείσουν τις τράπεζες και τι πρέπει να κάνουμε αν μας κλείσουν τις τράπεζες. Εγώ νόμιζα, δεν ήμουν απόλυτα σίγουρος, αλλά υποτίθεται ότι είχαμε σφίξει τα χέρια σε αυτά τα βασικά. Αυτό που υποτίθεται ότι παίχτηκε το πρώτο εξάμηνο του 2015 είναι ότι πήγαμε με αυτό. Αυτό υποτίθεται. Δεν είναι η αλήθεια. Έτσι νόμιζα ότι θα πηγαίναμε» είπε επίσης.

'Εριξε δε βέλη κατά του κ. Χουλιαράκη λέγοντας: «Ο Χουλιαράκης ήταν υπάλληλος της τρόικας. Μου το είπε ο ίδιος. Στο βιβλίο μου κάνω συγκεκριμένες αναφορές για όλα αυτά και σημειώνω ότι δεν τόλμησε κανένας να μου κάνει μήνυση. Γιατί δεν μου κάνουν μήνυση αν δεν είπα- όπως λένε- την αλήθεια;».