«Από Γεννηματά, Σκανδαλίδη και Λοβέρδο μάθαμε πως το ΚΙΝΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ με άλλο ΑΦΜ) θα κάνει ο,τι μπορεί για να καταργηθεί η απλή αναλογική για να έχουμε σταθερότητα στη χώρα!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o αναπλ. υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, εκτοξεύοντας ευθεία επίθεση κατά στελεχών του Κινήματος Αλλαγής και της ηγεσίας του.

«ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΩΤΟ: Δουλεύουν για το Μητσοτάκη χωρίς να κρατάνε ούτε τα προσχήματα πλέον», συνεχίζει ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του.

«ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Το σενάριο "διώξαμε το Βενιζέλο για να γίνουμε το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ της δημοκρατικής αντιδεξιάς παράταξης" με αυτές τις δηλώσεις διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη.... Είτε με Βενιζέλο είτε χωρίς η Φώφη Γεννηματά οδηγεί το ΚΙΝΑΛ στην αγκαλιά του Κυριάκου γιατί "μαζί ΘΑ τα ξαναφάνε"....(40 δις ειν´ αυτά)», τονίζει ο Παύλος Πολάκης.

«ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΡΙΤΟ: Λογαριάζετε χωρίς το ξενοδόχο ...», καταλήγει ο αναπλ. υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, στην ανάρτήση του στο Facebook για το Κίνημα Αλλαγής και την πρόεδρό του, Φώφη Γεννηματά.

Δείτε την πλήρη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: