Με πέντε βαριά ονόματα στις πρώτες πέντε και δυνητικά εκλόγιμες θέσεις ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η αξιωματική αντιπολίτευση προ ολίγου.

Στην πρώτη θέση, ως γνωστόν, ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός και πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτης Πικραμμένος και στη δευτερη η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου.

Ακολουθεί στην τρίτη θέση ο καθηγητής Δημοσίου Δικαίου και σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργος Γεραπετρίτης και έπεται στην τέταρτη θέση ο Τάκης Θεοδωρικάκος, συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ. Για την πέμπτη και μάλλον εκλόγιμη θέση κλείδωσε το όνομα του καθηγητή Χρήστου Ταραντίλη, ενός από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον κ. Μητσοτάκη και έχει τη θέση του γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ.

Στην έκτη θέση είναι ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρόεδρος της Δράσης, Θεόδωρος Σκυλακάκης. Από εκεί και κάτω, έπεται ο η πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας Μίνα Γκάγκα, ο διευθυντής του κέντρου υγείας Αρεοπολης και καλύτερος οικογενειακός γιατρός της Ευρώπης για το 2019, Ανάργυρος Μαριόλης, ενώ στην 8η θέση είναι η πρώην Γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, Κωνσταντίνα Μπότσιου.

Ακόμα, η σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, Βίκυ Λοίζου, αλλά και η οινοποιός και υποψήφια ευρωβουλευτής, Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου. Το ψηφοδέλτιο κλείνει με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες.