«Στις 26 Μαΐου άνοιξε ο δρόμος για τη μεγάλη πολιτική επικράτηση. Σας μεταφέρω τον παλμό της νίκης που εισπράττω σε όλη την Ελλάδα. Η Κρήτη μας θα βαφτεί γαλάζια από άκρη σε άκρη, από τα Χανιά ως το Λασίθι» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ από το εκλογικό κεντρο του κόμματος επί της οδού Αβέρωφ.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι έχει φιλόδοξους στόχους για την Κρήτη, να εκλέξει η ΝΔ 10 βουλευτές στο νησί. Όπως είπε «ο άνεμος πολιτικής αλλαγής φυσάει παρα πολύ. Η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να γεμίσει από την αρχή με γαλάζια ψηφοδέλτια».

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εξασφαλίσει καλύτερη ζωή είναι η Νέα Δημοκρατία. Οι πόρτες και τα παράθυρα της πολιτικής μας οικογένειας έχουν ανοίξει για όλους. Προσωπικό μου στοίχημα ο ΒΟΑΚ, και η αποκατάσταση της αξιοπρέπειας της χώρας στο εξωτερικό. Η ελληνική κοινωνία είναι κουρασμένη αλλά και αισιόδοξη. Περιμένει την ελπίδα της αλήθειας που μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να προσφέρει».

«Δεν θα σταματήσουμε λίγο πριν την κορυφή, θς δουλέψουμε με μεγαλύτερη ένταση και ενέργεια, μεταφέροντας το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής παντού. Στις 7 Ιουλίου γιορτάζω ως Κυριάκος, αλλά πρέπει να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη χαραυγη μιας νέας μέρας για τη χώρα, με μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Αν θέλουμε να κατακτήσουμε το μέλλον, εμπιστευτείτε μας, και εσείς οι Κρητικοί εμπιστευτείτε με προσωπικά» συμπλήρωσε.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ λέγοντας ότι αποτυπώνουν την στόχευση της διεύρυνσης και της ανανέωσης: «Ήρθαν και έρχονται κοντά μας άνθρωποι από άλλους χώρους. Συμπολίτες που είναι πρώτη φορά μαζί μας γιατί αναγνωρίζουν ότι είμαστε η μόνη μεγάλη δύναμη με τη δυνατότητα να διασφαλίσουμε στους πολίτες καλύτερη ζωή. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές σε όσους θέλουν να έρθουν στην πολιτική μας οικογένεια».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στο πρόγραμμα που παρουσίασε χθες, είπε ότι θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα και στόχος είναι από τη μια άκρη στην άλλη της χώρας ο κόσμος να μάθει το αναπτυξιακό σχέδιο της Ν.Δ.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ωριμότητα της ελληνικής κοινωνίας και το μήνυμα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής, έρχεται από παντού. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να καταμετρηθεί και το τελευταίο ψηφοδέλτιο μέσα στην κάλπη, για να μπορέσουμε το βράδυ της 7ης Ιουλίου να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη χαραυγή μιας νέας Ελλάδας» είπε ο κ. Μητσοτακης που ζήτησε από τους πολίτες ισχυρή εντολή.

«Θα είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων την επόμενη μέρα. Θα δουλέψουμε σκληρά και αποφασιστικά, αλλά για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το σχέδιο μας χρειαζόμαστε ισχυρή εντολή. Από εδώ, το Ηράκλειο και την Κρήτη κάνω προσωπική έκκληση να με εμπιστευτείτε και να οδηγήσουμε την Κρήτη και όλη την Ελλάδα στην ανάπτυξη», τόνισε συμπληρώνοντας ότι μεγάλη του προσδοκία και στόχος είναι το νησί να βαφτεί γαλάζιο, «κάτι που δεν είχε γίνει ούτε το 1990 στη μεγάλη, τότε, πολιτική νίκη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

Νωρίτερα, σύμφωνα με το cretalive.gr ο πρόεδρος της ΝΔ ξεναγήθηκε στο χώρο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου και δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει στην αντικατάσταση του στόλου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου, χαιρέτισε και μίλησε με πολίτες του Ηρακλείου και τουρίστες που έκαναν τις αγορές ή τη βόλτα τους στο κέντρου του Ηρακλείου, ενώ συζήτησε με καταστηματάρχες, θέλοντας να αντλήσει πληροφορίες για τα θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητά τους.