«Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση» και λόγω Ερντογάν και Τουρκίας, τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, πρόεδρος και ιδρυτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, ενόψει των επικείμενων Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου, σχολιάζοντας τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην περόπτωση που η Νέα Δημοκρατια δεν καταφέρει την αυτοδυναμία. Ο ίδιος ανέφερε πως αποχωρεί από την πολιτική, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα των πρόσφατων Ευρωεκλογών για το ΛΑΟΣ.
 
Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε πως η «χώρα επιτάσσει μια ισχυρή κυβέρνηση». «Δεν μπορούμε να αφήσουμε την Ελλάδα στο Λαλιώτη πίσω από τη Φώφη ούτε στον Βελόπουλο», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, πίσω από την απομάκρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο ΚΙΝΑΛ βρίσκεται ο Κώστας Λαλιώτης, που κρύβεται πίσω από τη Φώφη Γεννηματά και κινεί τα νήματα στο Κίνημα Αλλαγής.

«Ο Λαλιώτης είναι ο πλέι μέικερ και όχι ο Βενιζέλος. Ο παίκτης σήμερα που κάνει όλο το παιχνίδι λέγεται Κώστας Λαλιώτης. Αν δεν υπήρχε Λαλιώτης από πίσω, δεν θα είχε "φαγωθεί" ο Βενιζέλος. Δεν είχε το σθένος να το κάνει μόνη της η Φώφη», ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης. «Λαλιώτης, ΠΑΣΟΚ, Φώφη δεν πρόκειται να είναι ασφαλείς παρτενέρ της ΝΔ», σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ.

Ερωτηθείς ο κ. Καρατζαφέρης «τι συμφέρει την Ελλάδα, να μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή ή ο Βελόπουλος», ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε:

«Η ΧΑ είναι μία παγίδα, μία τρύπα που την ξέρουμε. Την τρύπα που ξέρεις δεν πέφτεις μέσα. Αλίμονο από μία τρύπα που δεν ξέρεις. Οση ζημιά ήταν να κάνει στο πολιτικό σύστημα η Χρυσή Αυγή, την έκανε», σημείωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Ο Βελόπουλος είναι επικίνδυνος για την επόμενη μέρα. Αν φθάσει η Ελλάδα στην ανάγκη του Βελόπουλου, θα υποφέρει», ανέφερε ο πρόεδρος του Λαϊκου Ορθόδοξου Συναγερμού.

«Καλύτερα ο Μητσοτάκης να καταπιεί ένα μαγκάλι με αναμμένα κάρβουνα, παρά να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Βελόπουλο. Δεν κάνει ο άνθρωπος. Καμία σχέση με το επίπεδο Βορίδη, Άδωνι κ.λπ. Στο κόμμα μου ήταν κι ο Άδωνις και ο Βορίδης και ο Πλεύρης. Άλλη ποιότητα, δεν μου κάνει εμένα», σημείωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφορικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε το βίντεο: