Οργισμένη ήταν η αντίδραση τόσο του Κινήματος Αλλαγής όσο και του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, σχετικά με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» που σήμερα ασχολούνταν με σκανδαλοθηρικά σενάρια σχετικά τόσο με τον πατέρα της Φώφης Γεννηματά, Γιώργο όσο και με τον Νίκο Βούτση. 

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα σχετικά με τον Γιώργο Γεννηματά, το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του ανέφερε: «Είναι χυδαίο και κατάπτυστο. Είναι προφανές ότι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία παραπολιτικών κέντρων συκοφάντησης».

Σε δήλωση όμως προέβη και ο Πρόεδρος της Βουλής, ο οποίος στράφηκε και κατά του υποψηφίου του Κινήματος Αλλαγής και πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη.

«Η πρωτοφανής αθλιότητα Στάθη Παναγούλη-Μακελειού πάνω σε ένα χαλκευμένο έγγραφο το οποίο απαντήθηκε από το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων και αποσύρθηκε εντός 24 ωρών στον ιστορικό χρόνο που όλοι γνωριζόμασταν, αποτελεί μία κατάπτυστη πολιτικά ενέργεια την οποία αναμένω ότι θα αποδοκιμάσει και ο φορέας ο οποίος φιλοξενεί αυτόν τον κύριο στα ψηφοδέλτια του αυτήν την εποχή».