Το ένα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει «το δίλημμα ανάμεσα σε αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα κι έφεραν την κρίση και σε εκείνους  που την έβγαλαν από τα μνημόνια;».

Στο ίδιο τηλεοπτικό μήνυμα εμφανίζονται εικόνες του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη και του προκατόχου του, πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Επιπλέον, το σποτ της Κουμουνδούρου επισημαίνει στους πολίτες ότι με την επιλογή να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία η Ελλάδα θα γυρίσει πίσω, αλλά με την υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας θα συνεχίσει την πορεία προς τα εμπρός.

Το δεύτερο σποτ με τίτλο «Είσαι γυναίκα; Τότε ξέρεις», απευθύνεται στις γυναίκες επαναλαμβάνοντας όλα τα «κλισέ» που ακούν στην καθημερινότητά τους: «Είσαι γυναίκα; Τότε μη σκας για τα πολιτικά, αυτές είναι ανδρικές δουλειές. Να κάτσεις στο εσύ με τα παιδιά σου. Που είσαι άνεργη και μου θες και βρεφονηπιακούς σταθμούς και πράσινα άλογα. Μην χαλιέσαι με τη δουλειά. Σιγά τη δουλειά. Μάνα, εργαζόμενη, σύζυγος, φίλη, οικιακά, κοινωνικά. Δουλειά είναι αυτά; Αυτά κυρία μου είναι υποχρεώσεις. Επίδομα μητρότητας; Που ακούστηκε... Αυτά είναι για τις τεμπέλες. Υιοθεσία παιδιών; Δεν είσαι στο Χόλιγουντ κοπελιά να κάνεις δικά σου. Και μην τα παίρνεις που κάποιοι σε βλέπουν σαν αντικείμενο. Γυναίκα δεν είσαι; Αντικειμενικό είναι. Γι αυτό σου λέω. Μην το ψάχνεις...».