Δημόσια συγγνώμη από τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25Γιάνη Βαρουφάκη, ζήτησε ο δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαδάκης, για μια παλαιότερη συνέντευξή του στον πρώην υπουργό Οικονομικών της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδάκης χαρακτήρισε απαράδεκτη την τότε αντιμετώπιση του κ. Βαρουφάκη, ενώ,, από την πλευρά του, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 έκανε αποδεκτή τη συγγνώμη του παρουσιαστή.

«Σου οφείλω μία εξήγηση και νομίζω ότι αυτό θα είναι τίμιο και ηθικό από τη δική μας την πλευρά. Είχαμε την ευκαιρία να μαγνητοσκοπήσουμε μία συνέντευξη μαζί σας κ. Βαρουφάκη όπου η αντιμετώπιση από την εκπομπή μας ήταν απαράδεκτη. θέλω δημόσια λοιπόν να σας ζητήσω συγγνώμη για την αντιμετώπιση της εποχής εκείνης, όπου πραγματικά πέσαμε σε κάποια γεγονότα, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Προσωπικά, την ευθύνη την παίρνω εγώ, αλλοιώσαμε σχεδόν το περιεχόμενο της συνέντευξης της οποίας μας δώσατε και καλό θα ήταν να μην τη βγάζαμε καθόλου. Θα ήταν πολύ πιο τίμιο και δεοντολογικό από την πλευρά μας να σας το λέγαμε. Θέλω, λοιπόν, να σας ζητήσω συγγνώμη», τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης. «Γιώργο, επειδή πάντα μιλάγαμε στον ενικό, σε ευχαριστώ, την αποδέχομαι», είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Δείτε το βίντεο:

Και εδώ όλη τη συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη: