Επτακομματική εμφανίζεται και σε αυτήν την δημοσκόπηση η νέα Βουλή που θα προκύψει από τις Εκλογές της 7ης Ιουλίου. Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία καταγράφει 35% και ο ΣΥΡΙΖΑ 26,5%. Το Κίνημα Αλλαγής ακολουθεί με 6,5% και έπειτα το ΚΚΕ με 5%, η Χρυσή Αυγή με 4%, το ΜεΡΑ25 και η Ελληνική Λύση με 3,5%. 

Τα αντίστοιχα ποσοστά στην αναγωγή επί των εγκύρων αλλά μόνο για Νέα Δημοκρατία 36%, ΣΥΡΙΖΑ 27% και Κίνημα Αλλαγής 7%. 

Ότι θα πάρει μέρος στις εκλογές, δήλωσε η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων. Συγκεκριμένα το 87% δήλωσε σίγουρο ή αρκετά πιθανό να συμμετέχει στις εκλογές, ενώ μόνο το 4% δήλωσε πως είναι ελάχιστα ή καθόλου πιθανό να πάει ως την κάλπη. 

Στην δημοσκόπηση παρουσιάζονται τρία σενάρια για το πώς είναι πιθανόν να κατανεμηθούν οι έδρες μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και όλα δίνουν αυτοδυναμία στην ΝΔ, δηλαδή είτε εισέλθουν 7 είτε 6 είτε 5 κόμματα στην Βουλή.

Το πρώτο σενάριο προβλέπει επτακομματική Βουλή και αυτοδυναμία της ΝΔ με 155 έδρες. 

Το δεύτερο σενάριο προβλέπει εξακομματική Βουλή, δηλαδή ότι θα περάσει το όριο του 3% της εισόδου στην Βουλή είτε μόνο η Ελληνική Λύση είτε μόνο το Μέρα25. Σε αυτή την περίπτωση η ΝΔ λαμβάνει 159 έδρες.

Στο τρίτο σενάριο η Βουλή θα είναι πεντακομματική, δηλαδή μένουν εκτός Βουλής Ελληνική Λύση και Μέρα25. Σε αυτή την περίπτωση η ΝΔ θα λάβει 164 έδρες.