Μια ακόμη αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, πραγματοποίησε, εναντίον του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ο αναπλ. υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή δημοσίευμα της Athens Voice για το θάνατο αλλοδαπής αποκλειστικής νοσοκόμας χωρίς άδεια στο νοσοκομείο Κρατικό Νίκαιας. «ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΟΓΓΟΝΑ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ, θέλουν να κυβερνήσουν τη χώρα !!!!!», γράφει ο Παύλος Πολάκης.

«Αυτά τα ΜΜΕ στηρίζουν την Ακροδεξιά - ΝΔ του Κυριάκου του άδωνη του Βορίδη του πορτοσαλτομπογδανισμου!!!», συνεχίζει στην ανάρτησή του ο αναπλ. υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, και ποστάρει, παράλληλα και την εν λόγω ανάρτηση της Athens Voice στα social media.

«Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥ!!!», καταλήγει στην ανάρτησή του για το θάνατο της αποκλειστικής νοσοκόμας από την Αρμενία, ο Παύλος Πολάκης.

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Να σημειώσουμε πως με τη σειρά της και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, με αφορμή το ίδιο γεγονός, είχε σχολιάσει τη στάση του συγκεκτριμένου ΜΜΕ και, μάλιστα, είχε ανακοινώσει την απόφασή της να ακυρώσει την από καιρό προγραμματισμένη συνέντευξή της στην Athens Voice.

«Η σημερινή ανάρτηση της Athens Voice που λοιδορεί μια νεκρή μετανάστρια- καταδεικνύει τον μεγαλύτερο κίνδυνο που μας απειλεί: τον κοινωνικό κανιβαλισμό. Αυτό είναι τελικά το σημείο συνάντησης του ρατσισμού, του σεξισμού και της ταξικής υπεροψίας. Και με αυτό το σύμπαν δεν υπάρχει κανένα περιθώριο διαλόγου.

Πριν λίγες μέρες είχα δεχτεί την πρόταση να παραχωρήσω μια συνέντευξη στην Athens Voice παρότι ο λόγος της συχνά είναι εξαιρετικά κατεδαφιστικός έναντι της κυβέρνησης. Προφανώς μετά τα σημερινά, ακύρωσα την συνέντευξη. Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω. Γιατί εδώ δεν πρόκειται για πολιτική διαφωνία. Εδώ πρόκειται για απανθρωπιά», είχε γράψει η κυρία Αχτσιόγλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου για τη νεκρή αποκλειστική νοσοκόμα: