Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός ότι αποχώρησε από τη Σύνοδο Κορυφής που εξελίσσεται στις Βρυξέλλες εξαπέλυσε από τον Αλμυρό Μαγνησίας ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σήμερα, τώρα που μιλάμε, ξεκινά κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής για το πώς θα κατανεμηθούν οι κρίσιμες θέσεις. Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι απών και εκχώρησε στον πρωθυπουργό της Ισπανίας το δικαίωμα ψήφου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Είναι πρωθυπουργός ως τις 7 Ιουλίου, δεν μπορεί να περιφρονεί τα εθνικά συμφέροντα. Θα τον στείλουμε σπιτι του, αλλά μέχρι τότε είναι προωθυπουργος, δεν μπορεί να τρέχει για κομματικές συγκεντρώσεις», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Έθεσε, ακόμα, εκ νέου το διακύβευμα της κάλπης. «Θελω να σας πω τι πραγματικά διακυβεβευται την 7η Ιουλίου: να αφήσουμε πίσω τη μιζέρια, την πόλωση και τον διχασμό και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα εντός κι εκτός Ελλάδας ότι αφήνουμε πίσω τα χρόνια της κρίσης και έχουμε μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση που θα έχει προτεραιότητα την ανάπτυξη», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ. 

Ο προεδρος της ΝΔ ξεκίνησε την επίσκεψη του στη Μαγνησία, σήμερα το πρωί, από την 111 πτέρυγα μάχης στη Νέα Αγχίαλο, όπου είχε υπηρετήσει ως σμηνίτης. Συζήτησε με τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία διαβεβαίωσε ότι θα αποκαταστήσει τις αδικίες που υπέστησαν τα τελευταία 10 χρόνια της κρίσης και επισκέφτηκε τις τρεις μοίρες με τα F16 που εδρεύουν εκεί, όπου ενημερώθηκε από τους πιλότους και το τεχνικό προσωπικό για το επιχειρησιακό έργο τους.

Δειτε τη συλλογή με τις φωτογραφίες: