Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την ερώτηση της Σίας Κοσιώνη για τον νέο Ποινικό Κώδικα, εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας.  Μάλιστα δεν δίστασε να διακόψει την απάντησή του, για να πει στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ πως «είναι πολύ ενοχλητικό αυτό που κάνετε». 

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, σημείωσε πως ο νέος ΠΚ, δίνει το δικαίωμα για αποφυλάκιση με όρους στα ηγετικά στελέχη της 17Ν με τον πρωθυπουργό, να απαντά: «Το διάβασα και δεν είναι ακριβές. Για τους πολυισοβίτες προβλέπει την αύξηση της θητείας στα 25 έτη. Η απόλυση με όρους, δεν είναι αυτόματη διαδικασία. Πρέπει να αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο.

Αναπαράγετε fake news, αυτήν την ψευδαίσθηση ότι εμείς θέλουμε να βγάλουμε έξω τον Γιωτόπουλο και τον Κουφοντίνα. Ο Ποινικός Κώδικας φτιάχτηκε από νομοπαρασκευαστική επιτροπή, που μόνο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι. Το σχέδιο ήταν σε διαβούλευση 6 μήνες». 

Μάλιστα στην ίδια κατάσταση εκνευρισμού, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την Σία Κοσιώνη αφ’ ενός πως το αναδεικνύει 4 μέρες πριν τις εκλογές, αλλά και πως δείχνει υπερβολική ευαισθησία εξαιτίας του συζύγου της. 

«Όχι, όχι αφήστε την ευαισθησία μου» απέκρουσε τον ισχυρισμό η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ. Ο πρωθυπουργός πάντως σημείωσε πως πιστεύει πως «Κανένα Δικαστικό Συμβούλιο δεν θα αποφασίσει την αποφυλάκιση του Κουφοντίνα».