«Ο Τσίπρας έκανε τελικά μόνος του ντιμπέιτ» έλεγαν χαρακτηριστικά από την Κουμουνδούρου, σημειώνοντας πως παρότι ήταν μια συνέντευξη με δημοσιογράφους, έμοιαζε περισσότερο με μια αντιπαράθεση με τη Νέα Δημοκρατία και τόνιζαν επίσης παρότι δεν του δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία, έδωσε πειστικές απαντήσεις για όλα όσα του καταλογίζει η αντιπολίτευση. 

Στον ΣΥΡΙΖΑ στέκονταν στο εχθρικό κλίμα που υπήρχε, επισημαίνοντας πως επιβεβαιώθηκε αυτό που υποστηρίζουν εδώ και καιρό πως δηλαδή δεν υπάρχει αντικειμενική δημοσιογραφική κάλυψη από τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό σημειώνοντας επίσης πως κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός δεν έχει δεχθεί τέτοια επίθεση και συγκρίνοντας φυσικά τον τρόπο με τον οποίο έχουν αντιμετωπίσει οι δημοσιογράφοι τον Κυριάκο Μητσοτάκη όλες τις φορές που έχει φιλοξενηθεί στην συχνότητα.

Στον ΣΥΡΙΖΑ επισήμαιναν επίσης πως ο πρωθυπουργός κράτησε την ψυχραιμία του ακόμα κι όταν οι ερωτήσεις είχαν την μορφή προσωπικής επίθεσης, τονίζοντας πως «ο κόσμος είδε και μπορεί πλέον να κρίνει, αφού καταρρίφθηκαν όλοι οι ψεύτικοι ισχυρισμοί που του καταλογίζονται».

Σημείωναν επίσης πως έκανε ένα αποφασιστικό βήμα στο να κερδίσει μια μεγάλη μερίδα των αναποφάσιστων, «παραμένοντας ανθρώπινος και ειλικρινής».

Ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι θα δώσει κοινή συνέντευξη τύπου με τους Οικολόγους Πράσινους, ενώ το βράδυ θα μιλήσει στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου, σε μία περιφέρεια όπου βρίσκεται και ο ίδιος στο ψηφοδέλτιο.

Διαβάστε επίσης:

«MasterChef»: Ο Σωτήρης Κοντιζάς πόσταρε το απολυτήριό του κι έγινε... χαμός (pic)

Τηλεθέαση: Χτύπησε κόκκινο ο ΣΚΑΙ με καλεσμένο τον Αλέξη Τσίπρα

Δέκα δημοσιογράφοι... ανακρίνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον ALPHA