Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο 27ο-30ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη.

«Σήμερα είναι μέρα δημοκρατίας. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας την επόμενη τετραετία, αποφασίζουν για το μέλλον τους», ανέφερε ο πρωθυπουργός, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

«Σήμερα το πρωί οι κάλπες ήταν άδειες οπότε το αποτέλεσμα είναι ακόμη ανοιχτό», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

«Θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, παρά το γεγονός ότι οι θερμοκρασίες είναι υψηλές για να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας μας», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, καλώντας τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες να ψηφίσουν.

«Ιδιαίτερα προς τους νέους, αυτούς που διαχρονικά μπορούν να κάνουν τις μεγάλες ανατροπές και αλλαγές, να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για τη ζωή τους και τον τόπο τους σε άλλους», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

«Είναι μια κρίσιμη μάχη που τη δίνουμε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα ως το τελευταίο λεπτό, για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες και οι κόποι του λαού μας, για να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας μας προς τα εμπρός», κατέληξε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
 

Να σημειώσουμε πως οι πολίτες επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον κ. Τσίπρα, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε τα βίντεο και τη συλλογή με τις φωτογραφίες: