Με την φράση «αύριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός και ο ήλιος πιο λαμπερός» ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον κόσμο για την ισχυρή εντολή που του έδωσε αλλά και τη σύζυγό του, Μαρέβα και τα τρία του παιδιά για τη δύναμη που του έδωσαν. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους γονείς του, που όπως είπε «νιώθω ότι η ευχή τους με προστατεύει όσο ποτέ».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των εκλογών και τόνισε ότι «θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και θα δουλέει σκληρά για να πείσει και όσους δε μας ψήφισαν». 

«Αναλαμβάνω τη διακυβέρνηση έχοντας πλήρη ευθύνη της εντολής και με σεβασμό απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στους Έλληνες του εξωτερικού ζητώντας τους «να έχουν το βλέμμα τους και την καρδιά τους στραμμένη στην Ελλάδα. Δουλεύουμε για να αλλάξουμε τη χώρα που αναγκαστήκατε να αφήσετε».

«Ξεκινά ένας δύσκολος αγώνας, σηκώνουμε τα μανίκια και θα δουλέψουμε με σεμνότητα και σεβασμό. Το κύρος των θεσμών θα αποκατασταθεί. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη ζωή ολων των Έλλήνων καλύτερη» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Έχω δεσμευτεί για λιγότερους φόρους, καλύτερους μισθούς και μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας» συνέχισε και σημείωσε ότι η «η Βουλή θα δουλέψει όλο το καλόκαιρι γιατί το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει».

«Ενωμένοι μπορούμε να γράψουμε τη δική μας ιστόρια. Από αύριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.