Την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά κερδίζει ο Παύλος Πολάκης. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους του Χανιώτες που με εξέλεξαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά!», γράφει ο κ. Πολάκης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Με τιμήσατε όλοι, αποκορωνιώτες, κισσαμίτες, πλατανιανοι, σεληνιωτες, Σφακιανοί, Χανιώτες και εγώ απο τη θέση που μας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός θα συνεχίζω να παλεύω για τα δικια του τόπου μας για τους αδύναμους για τους εργαζόμενους για το λαό!», συνεχίζει στο ευχαριστήριο μήνημά του ο Παύλος Πολάκης.

«Το 31,5-32 που μας έδωσε ο ελληνικός λαός μας αναδεικνύει στην ηγετική δύναμη της προοδευτικής,δημοκρατικής, αριστερής παράταξης του τόπου ! Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διαφυλαχθούν οι κατακτήσεις

που πετύχαμε,να μην εφαρμόσει το νεοφιλελεύθερο Πρόγραμμα του "νόμου και της τάξης και των ιδιωτικοποιήσεων " η ΝΔ του Μητσοτακη, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ, να ετοιμαστούμε για να ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!», τονίζει ο κ. Πολάκης.

«Το αποτέλεσμα στα Χανια και στην Κρητη ήταν και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ,καθώς μετα τον Αλεξη τον Τσιπρα, ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπούλινγκ, την περισσότερη λάσπη ,την πιο ΑΙΣΧΡΗ στοχοποίηση. ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!».

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: