Σε μια διαφορετική δήλωση αναφορικά με τους ξένους ανταποκριτές στην Ελλάδα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου από το μικρόφωνο του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ. «Υπάρχει, δυστυχώς, μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου κι έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους», είπε ο βουλευτής της ΝΔ την Τρίτη, όταν φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε.

Συγκεκριμένα, η συζήτηση των δύο, έφτασε κάποια στιγμή στο δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Liberation για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα, με τίτλο: «Δυναστεία Μητσοτάκη – Ο μικρός «Κούλης» στην εξουσία».

Τότε ο κ. Παπαδημητρίου εξαπέλυσε επίθεση με βαριές εκφράσεις, κατά μερίδας ξένων ανταποκριτών που καλύπτουν τις εξελίξεις στην χώρα μας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως μέσα στο Μαξίμου υπήρχαν άνθρωποι που κάπνιζαν χασίς.

«Οι ανταποκριτές πολλών ευρωπαϊκών εφημερίδων, έγραφαν για μια Ελλάδα που δεν υπάρχει. Για μια Ελλάδα που τους διηγήθηκαν στα γεμάτα καπνό γραφεία του Μαξίμου τα στελέχια του αποδημούντος ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όλοι. Υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά, αλλά υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους. Περί αυτού πρόκειται», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Ακούστε το ηχητικό: