«Δεν έχει ολοκληρωθεί η επανακαταμέτρηση των σταυρών», υποστηρίζει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής σχετικά με το ποιος θα καταλάβει την τέταρτη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στο δυτικό τομέα Αθηνών. Όπως αναφέρει, απομένουν ακόμη 141 εκλογικά τμήματα και η επανακαταμέτρηση σε αυτά θα γίνει αύριο.

Υπενθυμίζεται ότι την επανακαματέρηση είχε ζητήσει ο κ. Κουρουμπλής καθώς ο αριθμός των ψήφων που τον χώριζαν από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ήταν πολύ μικρός.

Αξίζει να επισημάνουμε πως νωρίτερα σήμερα σύμφωνα με δημοσίευμα του με το Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έμενε οριστικά εκτός Βουλής καθώς η διαφορά των πέντε ψήφων από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο διατηρούνταν μετά και την ολοκλήρωση της επανακαταμέτρησης των ψήφων. Να σημειώσουμε πως ήταν ο Παναγιώτης Κουρτουμπλής που είχε καταθέσει την ένσταση, ζητώντας επανακαταμέτρηση ψήφων.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Κουρουμπλή, η επανακαταμέτρηση δεν θα ολοκληρωθεί παρά αύριο και με 141 εκλογικά τμήματα να απομένουν, η βουλευτική έδρα παραμένει ακόμη ανοιχτή.