Την απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, να ανακαλέσει την πρόσφατη εγκύκλιο της προηγούμενης κυβέρνησης για απλούστευση των διαδικασιών για την απόδοση ΑΜΚΑ, μεταξύ άλλων, σε μετανάστες, αιτούντες διεθνούς προστασίας και ασυνόδευτα προσφυγόπουλα «γιόρτασαν» ο υπουργός Εργασίας και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σε πανηγύρι στη Νάξο.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους βρέθηκαν να διασκεδάζουν μαζί σε πανηγύρι στην πανέμορφη Νάξο, ανήμερα του Αγίου Νικοδήμου

Συγκεκριμένα, οι δυό τους, Γιάννης Βρούτσης και Κωνσταντίνος Μπογδάνος, έβγαλαν σέλφι με το σήμα της νίκης. Ενώ ο κ. Μπογδάνος σχολίασε στη φωτογραφία: «Οι πολίτες υποδέχονται το αυτονόητο: Λευτεριά στον ΑΜΚΑ!».

«Κωνσταντίνε μου επειδή ξερω οτι εισαι άνθρωπος πανω απο ολλά κ το έχεις αποδείξεις μην στερησετε τον ΑΜΚΑ απο τους Αλλοδαπούς άνθρωποι είναι κ αυτοί δικαιούνται κ αυτοί οταν αρρωστήσουν ιατρική περίθαλψη», σχολίασε κάποιος από τους φίλους του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο Facebook.

Με τον κ. Μπογδάνο να διαβεβαιώνει: «Δεν στερούμε περίθαλψη από κανέναν. Διορθώνουμε παραλογισμούς!».

Δείτε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε την ίδια ανάρτηση και στο twitter, διαλέγοντας αυτή τη φορά άλλη σέλφι με τον Γιάννη Βρούτση

Δείτε τη συλλογή με τις φωτογραφίες: