Ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ στις 19:00 θα ενημερωθεί από στελέχη της Fraport για την πρόοδο των έργων στο αεροδρόμιο. Λίγη ώρα αργότερα θα συναντηθεί με την Εθνική Ομάδα Τυφλών κατά τη διάρκεια της προπονησής του. 

Τόσο στη συνάντησή του με τα στελέχη της Fraport, όσο και σε εκείνη με την Εθνική Τυφλών, δεν θα υπάρξει δημοσιογραφική κάλυψη. Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον νέο Δήμαρχο της πόλης Κώστα Ζέρβα στις 20:45, ενώ στις 21:30 θα έχει συνάντηση με δημοσιογράφους στο ξενοδοχείο «Electra Palace».

Το πρωί του Σαββάτου στις 10:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με το ΔΣ της ΔΕΘ αλλά και το ΔΣ των εργαζομένων της Έκθεσης. Από τις 10:30 ως τις 13:15 θα επισκεφθεί περίπτερα της έκθεσης, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης. 

Στις 20:00 το απόγευμα θα μιλήσει σε εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων στο Βελλίδειο. Το μεσημέρι (13:00) της Κυριακής θα παραχωρήσει την… παραδοσιακή συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού, στο πλαίσιο της Έκθεσης.