Η πρώτη στάση για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο περίπτερο του Ηρακλή, με τον ύμνο της ομάδας να ακούγεται πολύ δυνατά από τα ηχεία. Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας ζήτησε φανέλα του παλαίμαχου Βασίλη Χατζηπαναγή!

«Χαρά μου που βλέπω τους πρωταθλητές», είπε ο κ. Τσίπρας στα στελέχη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ που τον υποδέχτηκαν στο περίπτερο του ΠΑΟΚ και τού χάρισαν μια αναμνηστική πλακέτα του συλλόγου. Ρώτησε, μάλιστα, ο κ. Τσίπρας πόσα χρόνια είχε να πάρει πρωτάθλημα ο Δικέφαλος του Βορρά, για να λάβει την απάντηση 34.

Είχε προηγηθεί η επίσκεψή του στο περίπτερο του Άρη. «Καλή η προσπάθειά σας παρά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθυνόμενος προς τον αντιπρόεδρο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ κ. Καρυπίδη που τον υποδέχτηκε και του χάρισε ένα βιβλίο με την ιστορία του Άρη.

Ο κ. Τσίπρας σταμάτησε φυσικά και στη Salonica Cannabis Expo ενώ επισκέφθηκε το περίπτερο της «Παπαστράτος» και ενημερώθηκε για το καινοτόμο καπνικό προϊόν της Philip Morris International (PMI), το IQOS.

Μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε το περίπτερο Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του ΑΠΘ και του Ερυθρού Σταυρού. 

Ο κ. Τσίπρας εντυπωσιάστηκε από το ηλεκτροκίνητο μονοθέσιο που του παρουσίασε η Aristotle Racing Team του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το περίπτερο της Ινδίας, τιμώμενης χώρας στη φετινή διοργάνωση, όπου έγινε δεκτός από παραδοσιακά μουσικά σχήματα και ινδικούς χορούς. Μάλιστα, στον κ. Τσίπρα τοποθετήθηκε και η χαρακτηριστική κόκκινη βούλα στο μέτωπο, το «bindi».