«ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Ο Τσίπρας υποδύεται τον πολιτικά διωκόμενο και ο Μητσοτάκης πουλάει πολιτικό πολιτισμό. Δεν δίνουμε συγχωροχάρτι σε κανέναν. Απαιτούμε την διερεύνηση της υπόθεσης» σημείωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.  

Η Φώφη Γεννηματά, ξεκαθάρισε ότι η διερεύνηση της υπόθεση και «η αποκάλυψη της σκευωρίας δεν είναι ζήτημα ρεβανσισμού, αλλά Δικαιοσύνης» και πρόσθεσε: 

«Χωρίς προκαταλήψεις και προκατασκευασμένους ενόχους όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ποινικοποιούμε την πολιτική ζωή, όπως κάποιοι έκαναν το ‘89 και 30 χρόνια μετά. Έχουμε το θάρρος και την αξιοπρέπεια να κάνουμε το σωστό. Υπερψηφίζουμε το αίτημα της πλειοψηφίας για τον Παπαγγελόπουλο. Για να αποκαλυφθούν οι ευθύνες και οι υπεύθυνοι όσο ψηλά κι αν βρίσκονται. Για να δούμε αν ήταν επινόηση ενός εισαγγελέα ή την παρήγγειλαν άλλοι». 

Ακόμα προειδοποίησε την κυβέρνηση να μην στείλει βιαστικά την υπόθεση πίσω στη Δικαιοσύνη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Βγάλτε από το μυαλό σας σκέψεις για αναρμοδιότητα της Επιτροπής. Δεν θα δεχθούμε επανάληψη του 2018 με αντιστροφή των ρόλων».