Ο Κυριάκος Βελόπουλος χαρακτήρισε τους πρώην… συντρόφους του Νεοδημοκράτες «δειλούς» καλώντας τους όπως και ο πρώην πρωθυπουργός να στείλουν τον Αλέξη Τσίπρα στην προανακριτική. 

«Ξύπνησε ο Παπαγγελόπουλος και αυτόβουλα ενοχοποίησε τους αντιπάλους του; Σκοινοβατείτε στον πολιτικαντισμό. Ξέρετε ότι δεν αποδειχθεί τίποτα θα κάνετε ήρωα τον Τσίπρα» σημείωσε ο Βελόπουλος. 

«Φυγομαχεί η κυβέρνηση και αφήνετε εμάς εδώ μέσα να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα. Εσείς είστε οι δειλοί. Αυτή είναι η κυβέρνησή σας. Με τα άδεια καρεκλάκια. Μέχρι να γίνουν κυβέρνηση, ήταν νταήδες, τώρα άδεια καρεκλάκια» συνέχισε ο ίδιος, καταλήγοντας πως «Δεν είναι να παίζεις με τη Δικαιοσύνη, γιατί καίγεσαι ο ίδιος». 

Κάπου εκεί, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης βγήκε… εκτός θέματος, πιάνοντας την συνήθη παραληρηματική ξενοφοβική ρητορεία.

«Όταν δίνετε λεφτά για σπίτια σε λαθροεισβολείς στον Χασάν και τον Ιμπραήμ, είναι έγκλημα εις βάρος της χώρας. Είστε κατά του νατιβισμού γι αυτό και χαϊδεύετε τους λαθροεισβολείς. 

Αποφασίστε με ποιον είστε ή με τον Μητσοτάκη ή με τον Έλληνα που φορολογείται. Έχουμε αλλοίωση πληθυσμού και εθνοτική. Κλείστε τα σύνορα, κάντε φράχτη, κλείστε τις ΜΚΟ. 

Κατάρτιση και εκπαίδευση προσφύγων κάνετε. Για να μείνουν εδώ; Είστε εγκληματίες. Επενδυτές θα γίνουν οι λαθροεισβολείς; Είστε ίδιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλα. Και στις σκευωρίες και στα πάντα. Δείτε τους, για να μην πω φτύστε τους».