«Όπως και αλλού, έτσι και στην Κόρινθο, στην εκδήλωση με τα νέα και παλιά μέλη, τις φίλες και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν δύσκολο να χωρέσουμε στα μέχρι τώρα όρια και πλαίσια που έχουμε συνηθίσει. Γινόμαστε όλο και περισσότεροι, όλο και πιο αισιόδοξοι» σημείωσε ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτηση του στο Facebook ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε:  

«Ένας νέος δρόμος περιμένει να τον χαράξουμε και να τον ακολουθήσουμε. Όσοι μας στηρίζουν μπορούν και πρέπει να βάλουν το αποτύπωμά τους στις πολιτικές διεργασίες, μέσα από ένα νέο υπόδειγμα ως προς την σχέση τους με την πολιτική και την οργανωμένη δράση. Με κύρια στοιχεία τη δημοκρατία, τη συνδιαμόρφωση θέσεων και τον εμπλουτισμό τους, τη συλλογική προσπάθεια.

Είμαστε σε θέση να αποτιμήσουμε δημιουργικά τη διαδρομή μας, είμαστε έτοιμοι για μια νέα προγραμματική πρόταση που θα εκφράζει τον κόσμο της Αριστεράς και ευρύτερα τον προοδευτικό κόσμο της χώρας, είμαστε απέναντι στη νεοφιλελεύθερη πρόταση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Για την αναγκαία μαζικοποίηση του κόμματός μας, την ισχυροποίηση της παρουσίας του στα εργατικά συνδικάτα και τους μαζικούς φορείς.
Για να γίνουμε ο πολιτικός πολλαπλασιαστής της πρότασής μας για την κοινωνία, για τα δικαιώματα, την οικονομία και την αλληλεγγύη. Η οποία θα σπάσει τα τείχη της απομόνωσης που προσπαθούν να ορθώσουν γύρω μας οι πολιτικοί εκφραστές της κρίσης, των μνημονίων και των οικονομικά ισχυρών.