Κληθείς να σχολιάσει το χθεσινό συμβάν, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε χαρακτηριστικά: «Ο σύγχρονος Κασιδιάρης είναι ο Πολάκης και ο Τζανακόπουλος» και προσέθεσε ότι η συμπεριφορά και των τριών ως προς τον σεβασμό του Κανονισμού της Βουλής είναι ίδια. «Στο παρελθόν η φρουρά είχε απομακρύνει τον Ηλία Κασιδιάρη» υπογράμμισε.

«Ο Κανονισμός της Βουλής πρέπει να εφαρμοστεί σε κάθε περίπτωση» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «έδωσε μάχη για να μην καταθέσει ο Φρουζής» και «ήθελε ένα σόου, να λένε για το κράτος της Δεξιάς, αλλά αυτό δεν τους βγήκε».

 

Γεωργιάδης για Εξάρχεια: Θα ήθελα να δω την αστυνομία να σπάει την πόρτα

«Ως πολίτης και πολιτικός σας λέω ότι θέλω να δω την αστυνομία να σπάει την πόρτα στο βίντεο που είδα και να μπαίνει» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το βίντεο-ντοκουμέντο από τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια, όπου φαίνονται αστυνομικοί έξω από καφενείο ενώ θαμώνες είναι κλειδωμένοι μέσα στο μαγαζί.

Ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να λήξει το άβατο στα Εξάρχεια. «Έχουμε μεγάλη πρόοδο. Πολλά κτίρια που ήταν υπό κατάληψη έχουν απελευθερωθεί. Πολλές φορές η αστυνομία έκανε επιχείρηση στα Εξάρχεια. Ως πολίτης και πολιτικός σας λέω ότι θέλω να δω την αστυνομία να σπάει την πόρτα στο βίντεο που είδα και να μπαίνει. Επί της αρχής εγώ θέλω μία αστυνομία που όταν θέλει να μπει σε έναν χώρο να κάνει έλεγχο να μπαίνει».