Η βουλευτής του ΚΚΕ, σημείωσε στην παρέμβασή της στην Ολομέλεια της Βουλής ότι η αναθεώρηση του Συντάγματος, στοχεύει στη διασφάλιση της πολιτικής σταθερότητας, που με την σειρά της «είναι το μακρύ χέρι του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ». 

Σημείωσε ακόμα ότι «η μεγάλη δύναμη σταθερότητας του αστικού πολιτικού συστήματος είναι ότι εξασφαλίζει την ενότητα μέσα από την διαφορετικότητα των κομμάτων που στηρίζουν το σύστημα». 

Έκανε ακόμα λόγο για ισχυροποίηση του αστικού πολιτικού συστήματος τα χρόνια της κρίσης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «είχαμε κυβερνήσεις που πριν 10 – 15 χρόνια, αν το υποστηρίζαμε, θα μας κορόιδευαν {…} μεγάλος παράγοντας ισχυροποίησης και αποκατάστασης της σταθερότητας του αστικού πολιτικού συστήματος ήταν η σοσιαλδημοκρατικοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ και η συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ».

Ανέφερε τέλος, πως θα μπορούσαν να έχουν προχωρήσει τόσο ο διαχωρισμός κράτους και Εκκλησίας, η κατάργηση του άρθρου περί ευθύνης υπουργών αλλά και το τέλος του διορισμού της ηγεσίας της Δικαιοσύνης από την εκάστοτε κυβέρνηση.