Ο κ. Ζαχάρης ζητά από τη Βουλή την κατάθεση του κ. Φρουζή, στα πλαίσια της έρευνας που διεξάγει για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση Novartis, σύμφωνα με το ΣΚΑΙ.

Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Φρουζής είχε καταθέσει ενώπιον της Προανακριτικής πως του είχε ζητηθεί από την Εισαγγελία Διαφθοράς να δώσει στοιχεία κατά δέκα πολιτικών προσώπων προκειμένου να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης.

«Πήγα στην Τουλουπάκη με δύο στόχους: Να καταθέσω για να μιλήσω επιτέλους και για να ανοίξουν οι λογαριασμοί μου. "Θέλω να καταθέσω", της ξεκαθάρισα. Εκεί μπερδεύτηκε η κουβέντα. Όταν κάποιος έχει ζητήσει να καταθέσει και ο άλλος του προτείνει ευεργετικές διατάξεις λέγοντας πως έχουν βρεθεί αδικήματα σημαίνει, "έλα να καταθέσεις κάτι που πρέπει να καταθέσεις". Δεν κολλάνε τα γεγονότα, έτσι εξέλαβα τη στάση Τουλουπάκη», είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Φρουζής ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής. 

«Με ρωτάτε αν η υπόθεση Novartis είναι σκάνδαλο. Η απάντηση είναι σαν να με ρωτάτε αν η ζωή είναι δύσκολη. Για εμένα δεν είναι σκάνδαλο», σχολίασε ο κ. Φρουζής.