Μονταρισμένο και από τη μέση έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο του επεισοδίου του με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) στο Περιφερειακό Συμβούλιο, Γιάννη Πρωτούλη .

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Θάνος Τζήμερος, ξεκινά με τον Γιάννη Πρωτούλη ήδη έξαλλο να φωνάζει προς το μέρος του επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά «Ξεφτίλα» και «χαφιέ» αλλά και «σε στήριζαν όλοι οι επιχειρηματίες και πήρες 0,5%».

Αμέσως μετά ο Γιάννης Πρωτούλης κινείται απειλητικά προς το μέρος του, ενώ τον συγκρατούν οι συνάδελφοί του από τη Λαϊκή Συσπείρωση. Κάπου προς το τέλος του βίντεο μάλιστα, φαίνεται και το περίφημο φλυτζάνι που ανατρέπεται λερώνοντας τον Θάνο Τζήμερο. 

Αυτό που δεν περιλαμβάνεται στο βίντεο, είναι βέβαια η αρχή του επεισοδίου, όταν ο Θάνος Τζήμερος προέβη σε μια σειρά χαρακτηρισμούς κατά του Γιάννη Πρωτούλη σχολιάζοντας ομιλία του με την οποία είχε εκφράσει την διαφωνία του ΚΚΕ στην παράταση του ωραρίου στο Αιγάλεω τη μέρα που θα στολιστεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο από το δήμο.

Παίρνοντας τον λόγο, ο Θάνος Τζήμερος έκανε από μικροφώνου λόγο για «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει δικτατορία και εμφύλιο στην Ελλάδα» προκαλώντας την «έκρηξη» του Γιάννη Πρωτούλη.